Denizli evi olan escort ile seks

Denizli de evi olan denizli escort. Sanırım herkes için dünyanın en rahat yeri evi olsa gerek. İnsan kendi evinde his ettiği gibi dünyanın hiçbir yerinde rahat his etmiyor. Bu 5 yıldızlı otelde olsa 7 yıldızlı otelde olsa fark etmez. Alışkanlıklar dan vaz geçmek çok zordur. Boşuna dememişler bülbülü altın kafese koymuşlar yine ah evim demiş.

Bayanlar diyor ki:
Eskort bayanlara sizler için sorduk ve bize cevaben şöyle dediler. Bir eskort bayan olarak sürekli farklı yer ve ortamlarda birliktelik yaşamış olmamıza rağmen yine de kendi evimizde yaptığımız seksin hiçbir yer tutmuyor cevabını aldık. Haksız da sayılmazlar bence. Peki bunu neye bağlıyorsunuz diye sorduğumuz da ise şu yanıtı aldık. En önemlisi güvende olduğunu bilmenin o tarif edilemez duygusu dediler. Kendi yatağım seks yaparken kendilerini daha özgür bulduklarını ifade ettiler.

Malum ülkemizde kadına karşı şiddet hız kesmiyor:

Maalesef ki ülkemiz de kadına karşı şiddet dinmiyor. Bazen kafa yoruyorum bu konuya çünkü çok ciddi ve coğrafi bir sorun olmaya başladı. Ülkemizde en başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK üzere kadını ne kadar değerli ve kutsal bir varlık olduğunu coğrafyamız dışında bütün dünyaya ilan etti. Ancak değişen zaman tarihini bilmeyen bir nesil yetiştiği için kadına karşı giderek yükselen hiddet ve nefretin önüne artık geçilemiyor maalesef. Ünlü ve rahmetli sanatçımız Sayın Neşet ERTAŞ’ ında dediği gibi kadın insandır, erkek ise insanoğludur. Ne kadar naif ve harika bir söz değil mi? Siz değerli denizli beylerine diyeceğim şu ki lütfen kadınlarımıza karşı saygılı olalım hoş görülü olalım hürmetli olalım. Unutmayın ki dünyayı sevgi kurtaracak şiddet değil.

32 total views, 2 today